Servei Premium

West One ofereix un servei Premium als seus alumnes pel qual pot accedir a serveis extras mitjançant el pagament de només 5 euros al mes. Un nen que no sigui alumne nostre pot vindre a fer els deures per 10€ al mes.

Joves i adults dels nivells First, Advanced i Proficiency

 

L’alumne pot vindre un cop al mes a una classe addicional de tècniques d’estudi per l’examen oficial. A les classes principals ja s’estudia el contingut necessari per augmentar el nivell general d’anglès i es practiquen tots els aspectes de l’examen. A la classe addicional Premium volem aprofundir més a cada àrea de l’examen en un grup encara més reduït. Cada mes es pot escollir una classe d’una hora entre diversos horaris disponibles amb un màxim de 5 alumnes per classe.

Nens/joves de 7-16 anys

 

L’alumne pot vindre al nostre Homework Club: una sala per estudiar, fer els deures o qualsevol altra activitat. Aquesta sala està al costat del despatx per tindre-la supervisada i ajudar en cas que es necessiti. El temps màxim setmanal serà de 60 minuts (a repartir entre 1-2 dies) i és necessari fer una reserva.

 

Horari nens de 7-11 anys: 

 

Dilluns: 17-18h

Dimarts: 17-19h

Divendres: 16h30-18h30

 

Horari joves de 12-16 anys: 

 

Dilluns: 18-19h

Dimecres: 17h30-19h30

Divendres: 18h30-20h

Adults dels nivells Beginner, Elementary, Pre-int, Intermediate, Pre-First i B2 Conversation

 

L’alumne tindrà inclosa una classe particular de mitja hora al mes a escollir entre diversos horaris disponibles. Aquesta classe serà amb un dels nostres professors nadius i es podrà personalitzar al gust de l’alumne.